Atypické úlohy z oblasti finančnej matematiky riešené pomocou tabuľkového procesora - Pólya, Attila
Priebeh a riešenie úlohy netradičného, no celkom bežného úveru prostredníctvom tabuľkového procesora. Model situácie v tabuľke s použitím známych vstupných údajov s odhadom zistených chýbajúcich údajov. Nástroj hľadania skutočnej potrebnej hodnoty.