Zľavové kupóny - nová vlna v oblasti nakupovania - Potisková, Ingrid
Využitie inovácií v obchodnej a marketingovej stratégii predávajúceho a globálna konkurencia. Zľavové kupóny ako účinný marketingový nástroj obchodníkov. Zľavové kupóny na Slovensku.