Manažment obchodného personálu ako faktor tvorby etickej klímy v podniku - Šveda, Lukáš
Nová úloha a postavenie predajcov v kontexte tvorby etickej klímy podniku. Význam manažmentu predaja v otázke systému kontroly predajcov.