Definícia kategórie a spotrebiteľské správanie v sortimente mobilných telefónov - Jazbec, Andrea
Manažment kategórií a jeho podstata. Manažment kategórií ako filozofia a ako proces. Definícia kategórií v sortimente mobilných telefónov. Spotrebiteľské správanie.