Skúšanie v elektronickom vzdelávaní - Strhan, Rastislav, 1968-
Informačné a komunikačné technológie a elektronické vzdelávanie. Skúšanie ako spôsob hodnotenia výstupov vzdelávacieho procesu. Problémy skúšania cez systém open book, respektíve open book open web.