Priority riadenia ľudských zdrojov v znalostnej spoločnosti - Olexová, Cecília, 1976-
Riadenie ľudských zdrojov v znalostnej spoločnosti. Aktivity riadenia ľudských zdrojov. Súčasné požiadavky na manažérov a ich kompetencie. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré aktivity považujú podniky za priority v oblasti riadenia ľudských zdrojov.