Výsledky konkurenčného boja zdravotných poisťovní významne ovplyvňujú regulácie - Pažitný, Peter
Skúsenosti zdravotných poisťovní s vedením akvizičnej mediálnej kampane v prostredí s rastúcou mierou regulácie. Analýza vzájomného vzťahu medzi nákladmi na kampane a spotrebiteľskou reakciou na kampane. Identifikácia faktorov pôsobiacich na rozhodovanie poistencov.