Hewlett-Packard and Acquisition of 3Com - Kmeť, Vladimír
Vysvetlenie určitých špecifík ohľadom akvizície spoočnosti 3Com uskutočnenou spoloťnosťou Hewlett-Packard v roku 2010. Výskum v oblasti teórie fúzií a akvizícií. Odhalenie pozadia vybranej transakcie realizovanej spoločnosťou Hewlett-Packard. Analýza zameraná na motívy podnikov podieľajúcich sa na transakcii a kľúčových indikátorov úspešnosti.