Analýza úrovne globalizácie na Slovensku a v Čechách na základe indexu KOF - Nemečková, Soňa
Analýza a komparácia úrovne globalizácie na Slovensku a v Česku, od čias rozpadu Československa po súčasnosť, prostredníctvom indexu globalizácie KOF.