Teória hier a aukcie na Slovensku a ich porovnania s ostatnými vo svete - Čemická, Katarína
Typy aukcií. Holandská aukcia: diskrétne ponuky a známe hodnotenie. Anglická dražba: známe hodnotenia. Dražba dvoch a viac predmetov.