Srovnání vývoje MSP v České republice a na Slovensku - Piačková, Alexandra
Malé a stredné podniky (MSP) v Českej a Slovenskej republike a ich stav po takmer dvadsiatich rokoch od rozdelenia. Možnosti pozorovania podobného trendu vo vývoji MSP v obidvoch štátoch po ťažkom období finančnej krízy.