Metódy podnikovej diagnostiky - Síbertová, Linda
Zmapovanie a systematizácia metód, postupov a analýz z rôznych oblastí podnikovej ekonomiky a manažmentu, ktoré v súčasnosti sú alebo v budúcnosti by mohli byť využívané v podnikovej diagnostike.