Požiadavky na civilno-vojenskú interakciu v operáciách medzinárodného krízového manažmentu - Čech, Ľubomír, 1955-
Civilno - vojenská spolupráca (CIMIC) a jej význam v príprave profesionálnych vojakov na zahraničné misie. CIMIC a jej miesto v príprave príslušníkov Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Niektoré problémy v systéme prípravy.