Veľkosť návratu produktov za účelom recyklácie - Gežík, Pavel, 1983-
Recyklácia, ako jeden z nových trendov, je spojená s vyčerpávaním prírodných zdrojov a s rastúcimi cenami výrobných surovín. Opätovné použitie materiálu, ktorý už bol raz použitý vo výrobnom procese, sa zdá byť jedinou možnosťou, ako získať suroviny bez vyčerpania obmedzených prírodných zdrojov. Určovanie množstva vrátených produktov v procesoch zberu a následný návrat použitých produktov späť k výrobcovi za účelom ich opätovného použitia, resp. recyklácie