Moderné obalové technológie - faktory ovplyvňujúce bezpečnosť a kvalitu tovarov - Kačeňák, Igor
Význam obalov a balenia v národnom hospodárstve. Funkcie obalov a aspekty bezpečnosti a kvality. Významné spôsoby balenia a ich vzťah k bezpečnosti a kvalite výrobkov. Vývojové trendy automatizácie baliaceho procesu.