Súčasné poznanie oceňovacej základne fair value - reálna hodnota - Melničáková, Lenka
Vývoj používania oceňovacej základne - reálnej hodnoty - fair value. Reálna hodnota podľa domácej právnej úpravy a podľa IFRS.