Analytické prístupy merania podnikovej výkonnosti - Grell, Michal
Syntetický a analytický prístup merania výkonnosti. Merateľnosť ukazovateľov v jednotlivých perspektívach systému BSC. Interdisciplinárnosť ako východisko nových prístupov k realizácii BSC. Možnosti aplikácie prístupov merania výkonnosti v energetických podnikoch.