Veľkosť obce ako determinant kvality života na vidieku - Žárska, Elena, 1955-
Ciele pôsobenia a zvyšovanie kvality života svojich občanov pri trvalej udržateľnosti rozvoja. Výskum zameraný na skúmanie pozície územnej samosprávy v budovaní znalostnej ekonomiky.