Kúpa a predaj podniku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vlastnícke transakcie - zmeny, pri ktorých dochádza k vytváraniu a reorganizácii obchodných spoločností. Medzi typy vlastníckych transakcií zaraďujeme aj kúpu a predaj podniku. Legislatíva v oblasti kúpy a predaja podniku. Účtovanie u kupujúceho. Vznik goodwillu. Účtovanie u predávajúceho.