Ľudský kapitál v kreatívnej ekonomike - Antalová, Mária, 1952-
Kvantifikácia na základe profesijných kompetencií, profesijných štandardov. Identifikácia nielen kreatívnej triedy, ale konkrétnych profesionálov, ktorí využívajú danú schopnosť a od ktorej je závislá i kvalita ich výkonu.