Subjektívne prístupy v manažérskom rozhodovaní a ich uplatňovanie v podnikoch na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Subjektívne prístupy v manažérskom rozhodovaní. Behaviorálna ekonómia v rozhodovaní. Neuroekonómia v rozhodovaní. Výskum zameraný na uplatnenie subjektívnych prístupov v rozhodovaní.