Regionálne rozdiely indexu starnutia a priemerného veku obyvateľstva na Slovensku - Megyesiová, Silvia, 1969-
Prognózy a demografické projekcie a ich výrazný vplyv na sociálne systémy, dôchodkové systémy, zdravotníctvo. Porovnávanie vývoja ukazovateľov od roku 2001 až do roku 2010 ako aj hodnoty ukazovateľov v jednotlivých krajoch SR.