Daňová a colná správa po roku 2012 - Borza, Michal
Reforma daňovej a colnej správy Slovenskej republiky. Dve fázy reformy: UNITAS I a UNITAS II. UNITAS I je zameraná najmä na inštitucionálnu a procesnú reformu daňovej a colnej správy. Cieľom druhej fázy UNITAS II je zjednotenie výberu daní, cla a poistných odvodov.