Patentovo chránené riešenia - ich ochrana a hodnota - Kardoš, Peter
Základná charakteristika patentov. Vzťahy hodnoty patentu a dĺžky jeho využívania. Využiteľnosť patentov v praxi. Využitie metódy analógie na ohodnotenie patentu. Modelový príklad.