Znalostný manažment a jeho význam pre riadenie organizácií - Chorváthová, Daniela
Znalosti a inovácie ako hlavné faktory rastu, tvorby bohatstva a zamestnanosti vo všetkých odvetviach hospodárstva. Znalostná ekonomika, znalostný manažment. Nástroje a metódy znalostného manažmentu. Implementácia znalostného manažmentu.