Pozitívne myslenie, pozitívna psychológia, pozitívna edukácia - výzvy a úskalia - Macková, Zdenka
Informácia o novších trendoch v populárnej i vedeckej psychológii a edukácii, ktoré deklarujú svoju pozitívnu orientáciu. Kontroverzný pojem - pozitívne myslenie. Úskalia pozitívneho prístupu v praxi.