Porovnanie právnych foriem podnikania z účtovného hľadiska - Solík, Ján
Štyri alternatívy: 1. vedenie účtovníctva v sústave podvojného účtovníctva, 2. vedenie účtovníctva v sústave jednoduchého účtovníctva, 3. vedenie daňovej evidencie, 4. vedenie evidencie vyžadovanej pri využití paušálnych výdavkov. Porovnanie účtovných sústav. Porovnanie jednoduchého účtovníctva, daňovej evidencie a paušálnych výdavkov.