Aktuálny stav znaleckej činnosti v SR so zameraním na súdne dokazovanie - Littvová, Veronika
Legislatívna úprava znaleckej činnosti. Pôsobnosť Ministerstva spravoslivosti SR v súvislosti s činnosťou znalcov. Znalectvo ako súčasť súdneho dokazovania.