Novela zákona o cenných papieroch - Meluchová, Jitka, 1965-
Novela zákona č. 566/2001 Z.z. o cenných papieroch a investičných službách (zákon o CP) schválená v septembri 2011 vládou SR. Ciele novelizácie zákona a významné zmeny v zákone.