Kultura bezpečnosti a její hodnocení v praxi vybrané firmy v ČR - Michalík, David
Základné vymedzenie kultúry bezpečnosti. Jedinec a jeho prístup k bezpečnosti. Bezpečnosť ako súčasť podnikovej kultúry.