Kvalitatívne ukazovatele prepravných služieb - Furdová, Lucia, 1984-
Charakter a kvalitatívne ukazovatele prepravných služieb, a to z teoretického i praktického pohľadu na základe prieskumu realizovného na Slovenku v januári až v máji 2011.