Postavenie etiky v podnikateľskom prostredí - Vlkoláčková, Miroslava
Všeobecná charakteristika podnikateľskej etiky. Vzťah etiky a podnikateľského prostredia. Podnikateľská etika znázorňujúca ekonomiku ako humánny princíp podnikania prostredníctvom hodnôt v podnikateľskej činnosti.