Použitie zisťovacej techniky vo vláknovanom klientovi distribuovanej .NET aplikácie - Košťál, Igor, 1962-
Zisťovacia technika. Demonštračná distribuovaná .NET aplikácia s vláknovaným klientom používajúcim zisťovaciu techniku.