Technický projekt v prostredí automatizovaného štatistického informačného systému (AŠIS) - Olexa, Milan
AŠIS ako súčasť e-governmentu v SR plní špecifické funkcie, ktoré štatistickému úradu vyplývajú z príslušných vnútroštátnych zákonov i zákonov Európskej únie. Všeobecná charakteristika Smernice na zabezpečenie štatistických zisťovaní, projektovania, programovania a spracovania štatistických údajov. Obsah technického projektu. Rutinné prevádzkovanie automatizovaného spracovania štatistického výkazu.