Asymetria vo vojenstve - Ivančík, Radoslav
Objasnenie, definovanie a používanie pojmu asymetria vo vojenstve, charakteristika a druhy asymetrických hrozieb, asymetrických konfliktov, charakter asymetrického protivníka, asymetria v operáciách, ako aj ďalšie javy spojené s týmto pojmom.