Ďalšie vzdelávanie - nástroj udržania si zamestnania - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávací program, faktory jeho ovplyvňovania a životný cyklus. Uplatňované faktory pri tvorbe vzdelávacieho produktu. Analýza požiadaviek na výkon pracovných činností na základe prieskumu v zamestnávateľských subjektoch. Príprava a realizácia ďalšieho vzdelávania v podniku. Dopĺňanie vedomostí a rozvoj zručností jednotlivcov. Rozvoj špecifických znalostí v podniku.