Aproximácie rozdelenia celkovej škody a ich aplikácia v interných aktuárskych modeloch - Páleš, Michal, 1984-
Berry-Essenova aproximácia s aplikáciou pre aktuárstvo a to pre špecifickú oblasť teórie rizika v poisťovniach - stanovenie optimálnej rizikovej prirážky. Aproximačné metódy a ich praktické využitie v aktuárstve.