Podpora žien v podnikateľskom procese na Slovensku - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Osobitosti podmienok pre podnikanie u žien. Názory žien na podnikanie žien. Organizácie žien-podnikateliek pôsobiace na Slovensku. Súťaž "Podnikateľka Slovenska". Projekt Regionfemme ženy - vzdelanie - podnikanie. Projekt Podpora podnikania žien na Slovensku. Projekt z inciatívy Európskej komisie - Guardian angels for female entrepreneurs.