Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní - Staňo, Roman
Dopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny.