Skúsenosti uplatňovania IAS/IFRS v Srbsku - Pavlovič, Vladan
Dilema, národná účtovná legislatíva verzus uplatňovanie IAS/IFRS v Srbsku je prítomná už skoro dve desaťročia. Argumenty zástancov bezprostredného uplatňovania IAS/IFRS, argumenty zástancov uplatňovania národnej legislatívy a problémy spojené s bezprostredným uplatňovaním IAS/IFRS v praxi. Finančná kríza - nový dôvod prehodnotenia bezprostredného uplatňovania IAS/IFRS.