Možnosti aktivizácie cestovného ruchu osôb so zdravotným postihnutím v Slovenskej republike - Šuterová, Viola, 1957-
Prezentácia výsledkov výskumu prístupnosti podnikov cestovného ruchu na Slovensku pre klientov s rôznymi druhmi zdravotného postihnutia. Potreby klientov so zdravotným postihnutím. Záujem podnikov o klientov so zdravotným postihnutím. Poskytovanie služieb podľa druhu zdravotného postihnutia. Materiálnotechnické vybavenie pre jednotlivé druhy zdravotného postihnutia. Zavedené prvky v odstraňovaní bariér. Opatrenia na odstránenie rôznych druhov bariér. Swot analýza cestovného ruchu klientov so zdravotným postihnutím v SR.