Distribúcia produktu hotela - Valenteová, Katarína
Význam elektronickej distribúcie v hotelovom priemysle. Štatistiky v oblasti výskumu elektronickej distribúcie a prínosu internetu v hotelierstve. Trendy v distrubúcii hotelového produktu.