Fair trade a etická spotreba slovenských spotrebiteľov - Klepochová, Dagmar, 1968-
Objasnenie samotnej problematiky spravodlivého obchodu a poukázanie na základe výsledkov z prieskumu ako slovenskí spotrebitelia hodnotia kvalitu výrobkov Fair Trade a akú dôležitú úlohu zohráva etický pôvod výrobkov pri ich nákupnom rozhodovaní.