Alternatívna výučba základov štatistiky (zameraná na rozvoj štatistickej argumentácie) - Liptáková, Erika
Výučba štatistiky v úvodných kurzoch na vysokých školách. Štatistická argumentácia. Tradičná výučba verzus výučba zameraná na rozvoj hlbšieho porozumenia.