Vizualizácia v multimediálnych systémoch - Židová, Drahoslava
K vizualizácii, respektíve zobrazovaniu informácií dochádza predovšetkým použitím digitálnych technológií (DT), ktoré sú v súčasnosti už bežnou súčasťou každodenného života. Stručný opis využitia vizualizácie v procese výučby na Katedre aplikovanej informatiky FHI Ekonomickej univerzity v Bratislave. Opísaný je nástroj Google SketchUp, ktorý slúži na vizualizáciu a animáciu 3D objektov.