Teoretické aspekty ochrany informácií v počítačových sietiach zo zameraním na koncového užívateľa - Hlaváč, Július
Súčasný stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Štandardizácia v oblasti informačných technológií. Bezpečnostná architektúra. Zásady implementácie bezpečnostnej architektúry. PC klienta - návrh zabezpečenia ochrany koncového užívateľa.