Possibilities of Slovak-Kazakh cooperation within National Program of forced industrial and innovative development of Kazakhstan for years 2010-2014 - Kozhabayeva, Aisulu
Popis Štátneho programu „Forsírovaného priemyselno-inovačného rozvoja Kazachstanu na roky 2010-2014“ a možnosti spolupráce Kazachstanu a Slovenska pri realizácii daného programu. Súčasné kazašske-slovenské vzťahy. Základné body programu.Niektoré možnosti vývoja spolupráci v rámci daného programu.