Komanditná spoločnosť z pohľadu spravodlivosti - Vačoková, Lenka, 1983-
Pojem spravodlivosť z filozoficko-právneho hľadiska. Charakteristika komanditnej spoločnosti. Funkcia komplementárov a komanditistov ako spoločníkov komanditnej spoločnosti. Rozdelenie nemajetkových práv a povinností medzi spoločníkmi.