Správa a riadenie komanditnej spoločnosti - Vačoková, Lenka, 1983-
Štatutárny orgán komanditnej spoločnosti. Obchodné vedenie komanditnej spoločnosti. Rozhodovanie o ostatných záležitostiach spoločnosti a zmena spoločenskej zmluvy. Prokúra a splnomocnenie komanditistu. Informačná povinnosť a právo na kontrolu. Zákaz konkurencie a žaloba spoločníka.