Odložená daň z príjmov v národnej a nadnárodnej úprave účtovníctva - Baštincová, Anna
Účtovanie odloženej dane z príjmov podľa národnej úpravy účtovníctva SR. Odložená daň z príjmov podľa IFRS. Odložená daň z príjmov podľa US GAAP. Porovnanie úpravy odloženej dane z príjmov v legislatíve SR, IFRS a US GAAP.